Från Englahelena

(In Swedish only, sorry)

Såhär skrev Helena igår på sin blogg englahelena.blogg.se:

Imorgon ska jag avlägga ett besök hos mina underbara vänner Karin & Annika. Annika har gjort en tavla till mig. Jag kan ju säga att jag e glad att jag redan har betalat den. Annars hade jag haft dåligt samvete för att jag inte har hämtat den tidigare. Tror jag ska ta mig en titt på hennes andra tavlor oxå. Jag vet att hon har fler och hon e en sann konstnär! Hennes senaste alster e bara så underbara. Jag hoppas att hon i framtiden kommer att sälja nån av dom. Då kommer jag stå först i kön. =)

Tack, Helena!! <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s