Marknad på Kulturens Östarp / Fair at Kulturens Östarp

(In English below)

Grymt nöjd med dagen igår! Jag sålde några vantar trots strålande solsken; hade många givande samtal om vantar, ull, garn och nålbindning; jag vågade klä mig i 1800-talsklänning för att passa in i miljön och framförallt orkade jag, även om jag är helt slut idag. Cancern känns långt borta. :-)

Bilderna är tagna av fantastiska fotografen Jessica Ljung.

So so happy with the fair yesterday. I sold a few mittens despite the lovely sunshine, had lots of conversations about mittens, wool, yarn, and needlebinding, I mustered up the courage to wear a 19th century dress to fit into the environment but most importantly I had the energy to make it through the day (although I’m completely worn out today). The cancer seems so far away. :-)

Photos by the very talented Jessica Ljung.

image