Påsk / Easter

(In English below) 
Denna påsk kommer jag att vara på Mötesplats Hemmestorp i Hemmestorps Fure tillsammans med andra konstnärer och hantverkare från området. Det kommer också att finnas kaffeservering. ;-) Adressen är Kastanjevägen 1, Blentarp Och där är öppet lördag och söndag 12-17. Välkommen! 

This Easter, I’ll be at Mötesplats Hemmestorp in Hemmestorps Fure, Sjöbo with other artists and artisans from the area. There’s also coffee. ;-) The address is Kastanjevägen 1, Blentarp and the opening hours are Saturday and Sunday 12-5 pm. Welcome! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s