Östarpsdagen 

(In English below) 

På söndag, den 27:e augusti, kommer jag att befinna mig på Kulturens Östarp friluftsmuseum för Östarpsdagen. Jag kommer att visa Olsostygnet och jag kommer att ha en massa nålbinda saker till salu. Kom och säg hej! Mer info finns här 

This Sunday, August 27th, I’ll be at Kulturens Östarp outdoor museum for the Östarpsdagen. I’ll be showing the Oslo stitch and have lots of needlebound items in pure wool for sale. Come say hello! More info can be found here

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s