Crocheting!

So it’s been a while since I posted anything, but that doesn’t mean I’m not being creative. I’ve been caught in the world of yarn again and this time, I’ve been crocheting! But I have only made stuff for myself and loved ones lately, so no news in the Etsy shop–yet anyway–I’m afraid. I do have a few projects to finish but if you want to commission something, get in touch. 🙂

Det var ett tag sedan jag postade något här, men det betyder inte att jag inte är kreativ. Jag har fångats i garnvärlden igen och denna gången virkar jag! Men jag har bara gjort saker åt mig själv och nära och kära så det finns inga nyheter i Etsy-butiken, åtminstone inte än. Jag har några projekt att slutföra, men vill du göra en beställning så hör av dig! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s