Crocheting!

So it’s been a while since I posted anything, but that doesn’t mean I’m not being creative. I’ve been caught in the world of yarn again and this time, I’ve been crocheting! But I have only made stuff for myself and loved ones lately, so no news in the Etsy shop–yet anyway–I’m afraid. I do have a few projects to finish but if you want to commission something, get in touch. 🙂

Det var ett tag sedan jag postade nĂ„got hĂ€r, men det betyder inte att jag inte Ă€r kreativ. Jag har fĂ„ngats i garnvĂ€rlden igen och denna gĂ„ngen virkar jag! Men jag har bara gjort saker Ă„t mig sjĂ€lv och nĂ€ra och kĂ€ra sĂ„ det finns inga nyheter i Etsy-butiken, Ă„tminstone inte Ă€n. Jag har nĂ„gra projekt att slutföra, men vill du göra en bestĂ€llning sĂ„ hör av dig! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s