Dags på lördag / On Saturday it’s time

Nu är det snart dags! På lördag den 9/2 kl 10-14 är det vernissage, med lite dricka och snacks och snack och social samvaro. Välkommen! Vill du hellre komma förbi någon annan dag så kommer jag att vara på plats om lördagar fram till och med 2/3 men utställningen har öppet alla dagar utom söndagar. Hoppas att vi ses! 🙂

It’s almost time! The opening is on Saturday February 2 from 10 am – 2 pm, and there’ll be refreshments, snacks, and lots of talking. Welcome! If you want to come by some other day, I’ll be there on Saturdays until March 2 but the exhibition is open all days except Sundays. Hope to see you there! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s