Påsk / Easter 2019

(In English below)

Det är ett tag kvar tills det är dags för påsk och konstrunda men jag vill ändå berätta att i år kommer jag att vara på Kulturmöllan i Lövestad tillsamman med tre andra målare, en fotograf, en textilare och en konstnär som använder järntråd. Det vill ni inte missa! Och kaffe finns också på plats. 😉 Kolla plupp nr 6 på kartan på länken!

http://kulturisjobobygden.se/konstrunda/


It’s still a long ways to go until Easter and the traditional art-tours all over Skåne, but I still wanted to tell you that this year I’ll be at Kulturmöllan Gallery in Lövestad together with three other painters, a photographer, a textile artist, and a woman who creates her art from metal wire. You do not want to miss this! And you can get coffee there too. 😉 Check out needle no 6 on the map in the link!

http://kulturisjobobygden.se/konstrunda/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s