Assistent sökes / assistant wanted

På grund av min brutna ankel ställer jag in mitt deltagande i konstmarknaden “Lilla Montmartre” i Ystad 24 augusti. Däremot tänkte jag försöka vara på Östarpsdagen på Kulturens Östarp dagen efter, den 25 augusti och det vore helt suveränt om jag hade en assistent – inte nödvändigtvis hela dan och inte nödvändigtvis en och samma hela tiden. Det är ett mycket trevligt arrangemang på härlig plats och det kommer att bli gott om tid att kolla runt överallt! Har du lust att hjälpa till? 🙂❤️

/
Due to my broken ankle I’m canceling my participation in the art fair “Lilla Montmartre” in Ystad on August 24th. I will, however, give it a go at participating in Östarpsdagen at Kulturens Östarp the day after, August 25th. However, I could use an assistant – not necessarily the whole day and not necessarily the same person. It’s a great event in a beautiful outdoor museum. Wanna help? 🙂❤️

Såhär såg det ut i fjor. 🙂 / This is what it looked like last year

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s