PenPal Painting Exchange

Brooklyn Art Library har ett projekt där en målar en tavla och skickar med lite info om sig själv och i utbyte får en någon annans tavla och info. PenPal Painting Exchange heter det och det kunde jag såklart inte motstå. 🙂 Min tomma canvas kom igår, och idag är jag redo att skicka tillbaka den. Spännande. 😁

Brooklyn Art Library has a project where you make a painting and enclose some info about yourself and in exchange you get someone else’s painting and info. It’s called PenPal Painting Exchange and of course I couldn’t resist it. 🙂 I received the empty canvas yesterday and today I’m ready to send it back. Exciting. 😁

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s