Healing

(Scroll for English)

Jag har varken målat eller tecknat på ett tag, det har känts svårt att uppbåda mina glada smådjur. Men då sa en god vän att “måla ändå” och utan mitt vanliga krav att det skulle bli något jag kunde visa upp, blev det detta. Det är en vidareutveckling av en snabb teckning jag gjorde i söndags under en övning med “Creative Mindfulness” ute i skogen. Vi vandrade, luktade, kände, hörde, smakade och såg på skogen i medveten närvaro. Detta är vad jag upplevde. Nakenheten är mental, i den medvetna närvaron finns inte de lager av förväntningar och fördomar som vi annars alltid går runt med. PS Teckningen har ännu inget namn. Har du nåt förslag?


I have neither painted nor drawn anything for a while, it has been hard to conjure up my usual happy critters. But then a good friend said “paint anyway” and without my usual demand of having to paint something I can show the world, this happened. It’s a development of a quick drawing I made last Sunday during an exercise in “Creative Mindfulness” in the forest. We walked, smelled, touched, heard, tasted, and saw the forest in mindful presence. This is what I experienced. The nakedness is mental, in mindful presence we are freed from the layers of expectations and preconceived notions that we normally wear. PS The drawing doesn’t have a name yet. Do you have any suggestions?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s