Welcome to Kulturens Östarp 30/8 2020

Photo by Jessica Ljung

(Scroll for English)

Det mesta i år har ju blivit inställt men något som faktiskt blir av är Östarpsdagen på Kulturens Östarp mellan Veberöd och Blentarp. Det kommer inte att bli marknad som det brukar vara, men jag kommer att visa nålbindning och troligtvis ha lite till försäljning också. Läs mer här.

Most events this year have been canceled but something that’s still going to take place is the Östarp Day at Kulturens Östarp outdoor museum. There won’t be a fair like previous years but I’ll be there showing needlebinding and probably have a few items for sale too. Read more here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s