Exhibition in Skanör

(Scroll for English)

Här sitter jag i lugn och ro medan mina tavlor ställs ut i Skanör! Jag är en av gästutställarna på Fiskarstugan på Östergatan 38B i Skanör. Utställningen har öppet varje dag fram till 24/9 mellan 12 och 18. Dags för en utflykt? 🙂

Here I am hanging out while my paintings are being exhibited in Skanör! I’m one of the guests at an exhibition at Fiskarstugan on Östergatan 38B in Skanör. The exhibition is open every day until September 24th between 12 and 6 pm. Time for an little trip? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s