Workshop in English: Paint in Nature

This summer, I’ll be leading workshops in English as well. Follow link below to read more and to sign up! You can also book workshops for private groups, in either Swedish or English.

This workshops are ‘airbnb experiences’, which means booking and paying is done through airbnb: https://abnb.me/cfBRtAdCAnb

We’ll take a short, calm walk together in beautiful Snogeholm forest. We’ll walk slowly to experience our surroundings with all senses. When we get to our ‘camp’ you’ll get a short introduction to acrylic painting before we settle down to paint what we’re experiencing. It can be realistic, or abstract, or maybe you just want to paint the whole canvas black – it’s all good as long as that’s what’s right for you.

Coffee, tea, water, and something simple to snack on is included.

***

Under sommaren kommer jag att hålla workshopar även på engelska. Klicka på länken för mer info och för att boka plats. Det finns också möjlighet att anordna workshopar för privata grupper, antingen på svenska eller engelska.

Workshoparna är “airbnb-upplevelser” vilket betyder att bokning och betalning sker via airbnb: https://abnb.me/cfBRtAdCAnb

Vi tar en kort och lugn promenad tillsammans i vackra Snogeholm Strövområde. Vi går långsamt för att kunna uppleva vår omgivning med alla sinnen. När vi kommer fram till vårt “läger” får du en kort introduktion till akrylmålning innan vi slår oss ner för att måla det vi upplever. Det kan bli realistiskt eller abstrakt eller så vill du kanske måla hela duken svart – allt är rätt så länge det känns rätt för dig.

Kaffe, te, vatten och något enkelt att äta ingår.